Произведено В България

Произведено В България
14 юли 2019

Произведени В България

Започнахме дейността си свързана с доставка на диамантени гоблени, доставяйки ги от другия край на света. Имахме изградени отношения директно с производители, купувайки големи количества, за да можем да предложим на Вас, нашите клиетни максимално голям асортимент. Бързо обаче стигнахме до извода, че по този начин нито ще можем да предложим наистина качествен продукт, нито избора от дизайни ще бъде толкова богат, нито ще имаме контрол върху процеса необходим за изработка на един комплект диамантен гоблен. В крайна сметка решихме, че за да предложим всичко това и не само, единствения начин е да пренесем производството в България.

 

Неограничен Избор От Дизайни И Размери

Да можем да изработим диамантен гоблен от всяка една снимка. Без значение дали сте я харесали в сайта ни, дали сте намерили подходяща снимка някъде в Интернет или искате да увековечите мил спомен с лична снимка, просто се свържете с нас и ние ще прозведем комплект за изработка на диамантен гоблен.

 

Кратки Срокове За Изработка И Доставка

Вече не се налага да чакате с месеци, за да може така желания диамантен гоблен да бъде в ръцете Ви. Всеки един диамантен гоблен, без значение от размера и от това дали е от сайта ни или по ваш дизайн се изработва за един-два работни дни.

 

Максимално Качество

Една от основните причини да започнем производство в България е именно качеството на предлаганите продукти. Имаме свободата да избираме всеки един компонент, така че завършения продукт да бъде максимално качествен. Стремим се да го правим и усъвършенстваме постоянно. 

 

Цена за доставка

Нямаме намерение да заблуждаме клиентните си с безплатни доставки. Искаме всички цени да бъдат максимално прозрачни. Поради тази причина обявяваме цените на продуктите без включени разходи за доставка. По този начин знаете, колко реално заплащате за съответния продукт. Цената за доставка се изчислява автоматично на последната стъпка от поръчката и зависи от тарифите на избраната куриерска фирма. Имаме сключени договори с двете най-големи куриерски фирми в България, от които стандартни цени ползвате отстъпка. Все пак, като жест към Вас нашите клиетни, доставка до офис на куриерска фирма, при поръчка над 100 лева е за наша сметка. 

 

Пожелаваме Ви приятни мигове с нашите продукти, а ние правим и ще правим всичко възможно за да станат те още по-добри и да Ви носят радост и удовлетворение. 

Изключително радостни сме, че вече можем да Ви предложим комплкет за Рисуване по номера, изцяло произведен за Вас в България!

прочети още

Това е нещо, което всеки опитен почитател на диамантеното изкуство знае – по-голямото е по-хубаво, когато говорим за размер на платното.

прочети още

Ако сте нови в света на диамантените гоблени, вие сте на път да се впуснете в едно вълнуващо пътешествие, което със сигурност ще ви осигури часове на наслада и забавление, докато изразявате артистичните си заложби. Най-хубавото е, че когато сте готови, ще имате невероятно произведение на изкуството, което гордо да окачите в дома или офиса си. Ще изпитате и задоволството от това да знаете, че сте го направили сами. И да, всеки от вас може да го направи.

прочети още