Как Да Изберем Между Кръгли И Квадратни Диаманти?

Как Да Изберем Между Кръгли И Квадратни Диаманти?
14 април 2019

Ако сте нови в света на диамантените гоблени, вие сте на път да се впуснете в едно вълнуващо пътешествие, което със сигурност ще ви осигури часове на наслада и забавление, докато изразявате артистичните си заложби. Най-хубавото е, че когато сте готови, ще имате невероятно произведение на изкуството, което гордо да окачите в дома или офиса си. Ще изпитате и задоволството от това да знаете, че сте го направили сами. И да, всеки от вас може да го направи.

 

Физиката на диамантите

Често наричани 5D диаманти, поради геометрията на тяхната многостенна повърхност и Кръглите диаманти и Квадратните диаманти са шлифовани под различни ъгли, за да придадат на завършената картина блестящ ефект. 

 

Кръгли или Квадратни Диаманти: Каква е Разликата?

кръгли диаманти

 

Кръгли диаманти - Лесното е Забавно

Кръглите диаманти обикновено се предпочитат от начинаещи, тъй като с тях се работи по-лесно и се поставят по-бързо на платното.

 

Кръгли диаманти - Двоен Блясък

Кръглите диаманти блестят повече, особено на големи размери гоблени. 

 

квадратни диаманти 

 

Квадратни диаманти - Пасват Перфектно

Квадратните диаманти пасват помежду си много точно, без празни разстояния и са предпочитани, когато се създават големи гоблени. 

 

Квадратни диаманти - "Щракването"

Друго нещо, което хората много харесват в квадратните диаманти е задоволитеното щракване, което се чува, когато сте на път да завършите дадена област. Чувстово е съизмеримо с пукането на балончета на опаковъчно фолио, което както знаем е едно от най-големите удоволствия в живота.

 

диаманти със специална форма

 

Диаманти със специална форма

Някои от нашите комплекти за изработка на диамантени гоблени съдържат диаманти със специална форма. Тези диаманти са наистина специални и магически и пренасят изживяването от направата на вашата диамантена картина на друго ниво. Диамантите със специална форма са в различни размери и форми и са перфектен завършек на вашето артистично произведение.

 

Кръгли или Квадратни Диаманти: Кои Са По-Добри?

С такъв голям избор от налични комплкети диамантени гоблени, възможностите на неограничени.

В зависимост от вашето ниво и напредналост можете да изберете диаманти, с които да ви е по-лесно да работите. Както вече споменахме, Кръглите диаманти са по-лесни за работа и са по-подходящи за начинаещи, а Квадратните диаманти създават по-завършена картина, въпреки че изискват повече усилия за да бъдат поставени. Изборът е изцяло ваш! :)

Изключително радостни сме, че вече можем да Ви предложим комплкет за Рисуване по номера, изцяло произведен за Вас в България!

прочети още

Вече не се налага да чакате с месеци, за да може така желания диамантен гоблен да бъде в ръцете Ви. Всеки един диамантен гоблен, без значение от размера и от това дали е от сайта ни или по ваш дизайн се изработка за един-два работни дни.

прочети още

Това е нещо, което всеки опитен почитател на диамантеното изкуство знае – по-голямото е по-хубаво, когато говорим за размер на платното.

прочети още