Доставка

Доставката е Безплатна до офис на куриерска фирма "Еконт Експрес", при поръчка над 100 лева.

Поръчаните стоки се доставят на територията на цялата страна от куриерска фирма "Еконт Експрес". Всички продукти се доставят до офис на куриерската фирма или до посочен от клиента адрес. 

Цената за доставка се изчислява автоматично на последната стъпка от поръчката.

Всички поръчки за диамантени гоблени се изпълняват до два работни дни, след направена поръчка, поради това че всички комплекти за изработка на диамантени гоблени се произвеждат и комплектоват индивидуално за всеки клиент. 

Всички поръчки за комплекти за рисуване по номера се изпълняват от един до три работни дни, след направена и потвърдена поръчка, поради това че всеки комплект се произвежда и комплектова индивидуално за всеки клиент. 

Всички поръчки за комплекти за рисуване по номера по Ваш дизайн се изпълняват от един до пет работни дни, след направена и потвърдена поръчка, поради това че всеки комплект се произвежда и комплектова индивидуално за всеки клиент. 

Плащането се извършва в български лева, чрез наложен платеж (Пощенски паричен превод - ППП), на куриера при получаване на пратката. Получавате документ от "Еконт Експрес", като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски паричен превод по смисъла на Закона за пощенските услуги. Документа замества касова бележка и е доказателство за извършено плащане.