Диамантен гоблен по Ваш дизайн

47,00 лв. 42,90 лв.
  • Кат. номер: DP-C001

Важно: в посочените цени не са включени инструменти и кутия. Моля, ако желаете да бъдат включени да изберете опцията от падащото меню при поръчка. 

Искате да увековечите мил спомен? Искате да направите персонализиран подарък? Или просто искате да изработите диамантен гоблен, но все не си харесвате дизайн, а Вие имате чудесната снимка за целта? Просто ни изпратете желаната снимка по email: posnimka@brera.bg, viber или facebook, които можете да намерите в страницата за контакти, без значение лична или свалена от Интернет и ние ще я превърнем в комплект за изработка на диамантен гоблен. Толкова е просто, необходими са ни само ден - два и желаният гоблен ще е при Вас.

Моля преди да изпратите снимка да обмислите хубаво в какъв размер бихте желали диамантения гоблен. Избирайте ясни снимки, а ако на тях има лица е хубаво да бъдат в по-близък план. Запознайте се и със статията, която сме написали по отношение размера на гоблените. Стараем се да извлечем максимума от всяка снимка за да може да получите възможно най-доброто, което сте поръчали. Поради тази причина обработката на снимката и изготвянето на визията на гоблена често отнема часове. Винаги сме се опитвали да получите най-доброто и ще го правим и занапред. 

Комплектът за рисуване с диаманти е лесно и забавно занимание за малки и големи. Използват се малки мъниста (диаманти), които се редят по цветна схема, а крайния резултат е едно блестящо произведение на изкуството. Комплектът включва: цветно платно, с ясно разпознаваеми символи, цветни диаманти, чинийка за сортиране, химикалка за поставяне на диамантите, пинсета и сухо лепило.

Характеристики
Характеристики
Форма на диамантите
квадратни
Облепване
пълно
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!